Praat mee

In het omgevingsplan willen we de ambities van de gemeente verwerken op een manier waarbij we ook rekening houden met de belangen van omwonenden, ondernemers en gebruikers van het terrein. Om een goed beeld te krijgen van deze belangen hebben we verschillende gesprekken georganiseerd in de maand februari en maart. Kijk in de agenda welke gesprekken er geweest zijn en lees de gespreksverslagen.
Op dit moment wordt de opbrengst van al deze gesprekken verwerkt en afgewogen. De uitkomst hiervan wordt in een keuzedocument weergegeven en dat wordt eind mei/begin juni gepresenteerd aan de belanghebbenden.

Naast de "live" gesprekken willen we ook betrokken Zaankanters die niet directe omwonenden of ondernemers zijn een platform bieden om mee te denken. Daarom is sinds 14 februari het Zaanse online platform praatmee.zaanstad.nl om mee te praten live.  Via dit platform kun je reageren op stellingen die de gemeente heeft geplaatst, maar je kunt ook zelf stellingen plaatsen of met elkaar in gesprek over ideeën voor de stad.
Dit kon tot 15 april. Ook deze opbrengst wordt meegenomen in het keuzedocument. U kunt nu niet meer reageren, maar nog wel de ideeën van Zaankanters teruglezen.

                                                                 Praat nu mee!

Ga naar Zaanstad.nl